Je hebt ze vast wel eens gehoord op een zachte voorjaarsavond, op het groene strand bijv.We noteren dat al een aantal jaren voor het landelijk meetnet van het RAVON (= reptielen-, amfibieën- en vissen-onderzoek Nederland) We schrijven de geschatte hoeveelheid roepende dieren op met code 1,2 of 3. Zo kunnen we in kaart brengen hoe het met de populatie gaat. Dit wordt gedaan door vrijwilligers, die 3 keer per jaar in het donker een vaste route over ons fraaie eiland fietsen.

Aangezien er een paar vrijwilligers gestopt zijn, zoeken we mensen die dit leuke werk willen doen. Je hoeft geen ervaring te hebben, je krijgt genoeg uitleg om het te kunnen doen.

Interesse?

Bel Harm Jan Hofman, tel 0317-421456   of   0651223197

Natuurvereniging Terschelling

Roepende rugstreeppadden                                                     Harm Hofman